Procesbegeleider

9 februari 2018

Verenigingsontwikkelaar
Worstel je als bestuur met een probleem binnen de sportvereniging? Heb je het gevoel dat je er als bestuur alleen voor staat? Hoe ontwikkel je visie of zorg je voor extra vrijwilligers?

Regelmatig komt het voor dat bestuurders of commissies worstelen met een probleem binnen de sportvereniging. Want hoe en waar begin je? Ondertussen wordt je van sportweekend naar sportweekend geleefd en heb je het gevoel dat je alleen maar brandjes aan het blussen bent.

Wij kunnen je hierbij helpen en gaan graag met je in gesprek. Nieuwsgierig en met een open blik onderzoeken wij waar voor jullie de uitdaging ligt. Ondertussen spiegelen wij je tijdens het gesprek en proberen je bewust te maken van de drempels. Belangrijk is dat je als bestuur je kwetsbaar op durft te stellen en open staat om het anders te willen doen.

Na onze gesprekken heb je als bestuur of commissies keuzes gemaakt. Kunnen wij tijdens het proces leden betrekken bij het probleem en verantwoordelijkheid geven. Want een vereniging ben je niet als lid of bestuur, maar een vereniging ben je samen. En samen zijn wij verantwoordelijk voor het proces en het resultaat.